• Welkom!
  • Welkom!
  • Welkom!
  • Welkom!
  • Welkom!
  • Welkom!
  • Welkom!
  • Welkom!

Welkom!

Eindelijk. Wij, een gezin met 3 jonge kinderen, zagen in 2017 een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. Een vakantiehuis in Zeeland. Duinhuis Marilou!

Jarenlang hebben wij gezocht naar een geschikte plek in Zeeland, een plek waar wij volop zouden kunnen genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft. Het vakantiehuis moest anders zijn dan anders: veel privacy, smaakvol en comfortabel.

Inmiddels wordt het huis ruim een jaar verhuurd zodat wij niet de enige zijn die ervan mogen genieten. De reacties zijn louter lovend. "Wat een prachtige tuin", "Ideale plek, rustig, maar alles dichtbij" en "Een huis waar je je direct thuisvoelt, geweldig..!".  "

Wij worden er soms verlegen van. 

Vele geïnteresseerden hebben wij dit jaar moeten teleurstellen omdat de woning vaak al gereserveerd was voor een ander. De afgelopen zomer 2018 was al snel volgeboekt, maar in de nazomer hebben we nog mogelijkheden. De tuin is dan nog volop in bloei. Ook in de herfst en winter kun je er volop genieten. Je kunt dan een lekkere frisse neus halen op het strand. Met kerst is het huis zelfs in kerstsferen. Het openhaardhout ligt al voor u klaar.

Wij begroeten u graag als gast van Duinhuis Marilou.

Elizabeth & David
Florian, Olivier & Marilou


Over ons: 

We wonen in Roermond en werken in deze stad en deels in de randstad. We zijn geen Limburgers, maar door werk zijn wij daar jaren geleden neergestreken. Limburg vinden wij prachtig maar het heeft geen strand en zee en daarom genieten wij enorm van Zeeland! Noem het een merkwaardig toeval maar ook onze familie woont in Roermond. En ook zij genieten van een prachtige tweede woning die zij – net als wij – soms verhuren. Mocht u Italië verkiezen boven Zeeland, neem dan vooral een kijkje op de site: www.123gardameer.nl

Onze contactgegevens:

06 24626911 (David) 
06 29004738 (Elizabeth)

Telefonisch contact het liefst na 20.00 uur en via whats-app altijd bereikbaar.